top of page

KÄSIOHJELMA

Tarina ratsastajan takana

Henri Ruoste aloitti ratsastuksen pienenä äitinsä rohkaisemana.

Vuonna 2001 Henri muutti Suomesta Saksaan tavoitellakseen uraa kouluratsastajana ja valmentajana. Vuodet 2006-2011 Henri työskenteli Kyra Kyrklundin luona Englannissa. Kansainvälisen arvokisa depytin Henri teki vuonna 2013 Herningin EM-kilpailuissa hevosella Jojo AZ. Tämän jälkeen Henri on kilpaillut EM-kilpailuissa useamman kerran ja edusti Suomea Tokion olympialaisissa vuonna 2021 hevosella Kontestro DB.
Tällä hetkellä Henri on maailman ranking listalla sijalla 12. Tehden suomalaista historiaa vuoden 2021 EM-kilpailuissa sijoittumalla 6:ksi henkilökohtaisessa kilpailussa. Tulevaisuuden tavoitteena ovat Pariisin olympialaiset vuonna 2024.

Gonzalo Castillo Arroyo

Hän on aloittanut ratsastuksen jo pienenä isoisänsä kanssa kodin lähellä sijaitsevalla tallilla. 18 vuotiaana Gonzalo lähti Real Maestranza de Caballeria de Rondaan, missä hän opiskeli kolmen vuoden ajan kouluratsastusta ja valmentamista.
Koulun jälkeen hän toteutti lapsuuden haaveensa muuttamalla Keski-Eurooppaa, ensin Hollantiin ja myöhemmin Saksaan työskennelläkseen ratsuttajana.
Vuonna 2018 Gonzalo liittyi Gut Bertinglohin tiimiin, jossa hän sai mahdollisuuden oppia lisää kouluratsastuksesta ja ratsastaa korkeatasoisia kouluhevosia yhdessä Henrin kanssa. 
Tavoitteenani on oppia kokoajan lisää, tulla paremmaksi ratsastajaksi ja saada lisää kilpailukokemusta. 

Klinikan päätähtinä hevoset
5v ori “Malaga”
6v ruuna “Lince”
9v ruuna “Superiore”
12v ruuna “Ferro”
14v ruuna “Rossetti”
Korkealaatuisia kouluhevosia maailman huipulle sekä lahjakkaita nuoria hevosia tulevaisuuden tähdiksi

Intohimonamme on laadukkaiden kouluhevosten kouluttaminen ja myyminen. 
Tavoitteenamme on luoda jokaisesta hevosta oman laatuinen tähti kouluratsastuksen huipulle.
Keskitymme löytämään asiakkaillemme parhaiten sopivan kilpailu kumppanin, jotka tukevat toisiaan.
Motivaationamme on työskennellä yhdessä hevosten kanssa asetettuja tavoitteita kohti.
Gut Bertingloh sijaitsee lähellä lentokenttää ja omaa hienot puitteet valmentautumiseen ja hevosten myymiseen.

- If you can dream it, you can do it - 
IMG_3778.PNG
PA071563.JPG
Klinikan juontaa Teemu Ahtee, mukana myös kouluratsastuksen maajoukkuevalmentaja ja GP tuomari
Marko Björs, joka avaa yleisölle eri liikkeiden valmistelua ja vaativuutta.
Maria Colliander antaa kansainvälisen tuomarin silmin oman antinsa klinikkaan.

Sekä live yleisö että ruudun takana oleva livestream yleisö voivat esittää kysymyksiä klinikan aikana. Kysymykset tulee lähettää tekstiviestillä tai WhatsAppin välityksellä numeroon 0466614785

 


Kuvaaminen sallittu, ethän käytä salamaa.
Ohjelman ajan pyydämme teitä istumaan katsomossa omalla paikallanne.
Koirat eivät ole sallittuja sisätiloissa.

Yhteistyössä

IMG_3774.PNG
Maailmanlaajuisen suursuosion saavuttaneita NoShout ääniyhteyslaitteitamme käyttävät niin ratsastuksen huippuammattilaiset ja harrastusratsastajat sekä ratsastuskoulut.
Ratsastaminen NoShout ääniyhteyslaitteilla on kuin valmentajasi istuisi vieressäsi antamassa ohjeita täsmälleen oikealla hetkellä ja auttamassa sinua parempaan suoritukseen- ilman huutamista.
Laadukkaasta ja monipuolisesta NoShout- laitevalikoimasta löytyy m.m. markkinoiden pienin  kahdensuuntainen ääniyhteyslaite. www.noshout.fi
Wherever you ride
Ammatti- tai harrastekäyttöön
Kilpailuihin tai hauskanpitoon
UVEX on kansainvälisesti johtava turvavälineiden valmistaja. Yrityksemme
uraauurtavat teknologiat ovat innovatiivisten tuotteittemme perusta.
Sponsoroimme ylpeinä Henri Ruostetta.
Protecting people since 1926.
Satula.com syntyi halusta parantaa hevosten hyvinvointia. Olemme olemassa, jotta jokainen ratsukko voisi suorittaa yhä paremmin omasta lähtötasostaan ja tavoitteistaan riippumatta.
Kuten kaikki ratsastajat tietävät, ratsastus on erittäin vaikea laji. Meidän tavoitteemme on tehdä ratsastuksesta hieman helpompaa ja hevosista tyytyväisempiä.
Tarjoamme valikoiman laadukkaita satuloita ja korkeatasoista, tutkimustietoon ja jatkuvaan kouluttautumiseen perustuvaa satula palvelua.
Tervetuloa asiakkaaksemme! Teemme parhaamme sinun ja hevosesi hyvinvoinnin puolesta!
IMG_3772.PNG
Henri Ruosteenkin tallilla päivittäin käytettävillä Cryonic-laitteilla on jo yli kahden vuosikymmenen ajan ylläpidetty urheiluhevosten terveyttä sekä nopeutettu niiden urheilu- ja ihovammoista paranemista. Kuten hoidon nimikin (Neuro Cryo Stimulation) viittaa, osa Cryonic-huippukylmähoidon vasteista aikaansaadaan hermoston kautta aktivoimalla ihon pintakerroksessa olevia hermopäätteitä ja aiheuttamalla kehoon ns. Termoshokki. Termoshokki käynnistää kehon omat paranemismekanismit, joiden vasteita ovat mm. nesteen / turvotuksen poisto, aineenvaihdunnan lisääminen, tulehduksen rauhoittaminen, kivun lievitys sekä trigger-pisteiden ja lihaskiinnikkeiden sekä fascioiden rentouttaminen. Cryonic-laitetta käytetään paljon myös haavojen (esim. leikkauksen jälkihoito), hankaumien, ruhjeiden, ihottumien, jne. hoitoon. Cryonic-laitteilla on lääkinnällisen laitteen luokitus ja niitä käytetään sekä ihmisten että eläinten hoitoon. Lisätietoja: www.cryonic.fi sekä FB, IG: cryonicmedicalfinland
RIDE WITH STYLE
Equestrian Stockholm tarjoaa maailmanlaajuisesti laadukkaita tuotteita ja vaatteita ratsastajille ja hevosille. Kaikki Equestrian Stockholmin mallistot suunnitellaan mahdollisimman kestäväksi ja käytettäväksi pitkälle aikavälille. Haluamme kehittää tuotteita, jotka inspiroivat naisia tavoittelemaan mahdottomia ja seuraamaan unelmiaan. Vuonna 2015 perustettu Equestrian Stockholm on kasvanut johtavaksi hevosmuotibrändiksi ja meillä on yli 130 jälleenmyyjää 27 maassa.

Equestrian Stockholmille asiakaspalvelu  ja asiakastyytyväisyys ovat työmme kulmakiviä  ja Instagramissa olemme suurin ja nopeiten kasvava hevosmuotibrändi maailmassa. Meidän laajalti kasvavan yhteisön kanssa jaamme rakkauden ja intohimon hevosia kohtaan.
KRAFFT-REHUT ON POHJOISMAIDEN MARKKINAJOHTAJA
KRAFFT-hevosrehut ovat olleet markkinoilla jo yli 30-vuoden ajan. Arvostamme tieteellistä tutkimusta tuotekehityksen taustalla sekä laadukkaita, hevosille hyväksi todettuja raaka-aineita.  
Krafft on tuttu paitsi laadukkaasta ja kattavasta hevosrehujen tuotevalikoimasta, myös monipuolisesta yhteistyöstä hevosurheilun kaikissa lajeissa toimivien ammattilaisten ja harrastajien kanssa. Laaja yhteistyöverkosto luo mahdollisuuden tietotaidon välittämiseen ja siten tuotteiden jatkuvaan kehitykseen
Olemme erittäin ylpeitä siitä, että lukuisat valmentajat ja ratsastajat maailman huipulta ovat luottaneet Krafft-rehuihin.
Toivotamme sydämellisesti tervetulleeksi Suomeen ja Ratsastuskeskus Ainoon Henri Ruosteen tiimeineen.  #teamkrafft
Kiitos Co-co Events tämän mahdollistamisesta. 
Who Are We

Henri Ruosteen kouluratsastusklinikka

Tallenne katsovissa 25.12.2022-8.1.2023

Vuonna 2021 olympialaisissa ja EM-kilpailuissa Suomea edustanut kouluratsastaja Henri Ruoste kertoo avoimesti tavastaan kouluttaa nuoria
hevosia kohti GP.tä. 

Klinikalla nähdään viisi Henrin omaa hevosta, jotka ovat kaikki eri koulutusvaiheissa. Näemme hevosten kyvyn muunnella liikkumistaan ja kuulemme Henrin sekä tuomareiden ajatuksia ratsastamisesta ja kilpailemisesta.

Tämä klinikka on aidosti ennennäkemätön!

Tallenne katsottavissa 5 vrk, lipun ostosta. 

bottom of page