top of page

Menestyksen avaimet - forum

puhujina Jukka Jalonen & Tero Puustinen

6.6.2022 klo 13.00 - 15.30 

Hotelli Sveitsi - Hyvinkää

 149€

Menestymiseen tarvitaan niin tavoitteita kuin timanttista tiimihenkeäkin. Jalonen uskoo yksilön tekevän parhaansa, silloin kun yksilöä arvostetaan ja jokainen voi kokea oman roolinsa ryhmän kannalta merkittäväksi.
- Jukka Jalonen
Huippuvalmentaja Jukka Jalonen & maajoukkuetason psyykevalmentaja Tero Puustinen jakavat menestysreseptejä voittavan tiimin ja yksilön menestymiseen.
Jukka Jalonen - Menestyvän tiimin rakentaminen

Suomen Leijonien maajoukkuevalmentaja Jukka Jalonen tietää, ettei menestyvä tiimi synny nappia painamalla. Menestymiseen tarvitaan niin tavoitteita kuin timanttista tiimihenkeäkin. Jalonen uskoo yksilön tekevän parhaansa, silloin kun yksilöä arvostetaan ja jokainen voi kokea oman roolinsa ryhmän kannalta merkittäväksi. Jalosen valmennusfilosofiassa hyvä tiimihenki on ensisijaisessa roolissa ja se on yksi menestyksen avain määrätietoisessa tavoitteiden saavuttamisessa. 

Tero Puustinen - Kuinka sinä menestyt

Auto- ja hevosurheilussa maajoukkuetason psyykevalmentajana toimiva Tero Puustinen kannustaa yksilöä jatkuvaan kehittymiseen ja yksilön täyden potentiaalin haltuun ottamiseen. Puustisen mukaan menestykseen vaikuttavat yksilön visio, arvot, sisäinen motivaatio ja kasvun ajattelumalli. Menestyksen haasteiksi hän listaa ylirasittumisen, vastoinkäymiset ja niihin suhtautumisen. Tero perustelee menestyksen avaimien merkittävää roolia itsensä kehittämisessä, antaa eväitä sisäisen motivaation kasvattamiseksi, avaa kasvun ajattelumallin vaikutusta menestykseen sekä peilaa haasteisiin suhtautumisen merkitystä menestymisessä.  Tero Puustinen antaa uusia näkökulmia ja ideoita ajattelusi kehittämiseen niin urheilun kuin arkielämänkin psyykkisen hyvinvoinnin ja suorituskyvyn näkökulmasta.

Tule hakemaan uusia ajatuksia & oivalluksia menestyvän tiimin rakentamiseen ja täyden potentiaalisi hyödyntämiseen! 

Osta lippusi nyt!

 149€

Menestyksen avaimet - forum

6.6.2022 Hotelli Sveitsi - Hyvinkää 

13.00 Tero Puustinen, Kuinka sinä menestyt?
14.00 Kahvia & verkostoitumista
14.30 Jukka Jalonen, Menestyvän tiimin rakentaminen
15.30 Tapahtuma päättyy


Pääsylippu 149,00 € (sis. arvonlisävero) 
 

Lunasta paikkasi forumissa ja osta lippusi tästä >
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Jukka Jalonen_Puhujatori_2.jpg

6.6.2022

Mitkä ovat- 

Menestyksen avaimet?

Jukka Jalonen_Puhujatori_2.jpg

Jukka Jalonen on Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja. Tuoreen Suomen Leijonien Pekingin 2022 -olympiakullan ja kahden maailmanmestaruuden ansiosta Jalonen on saavuttanut huippuvalmentajan maineen. Hän on Suomen maajoukkueen kaikkien aikojen menestyksekkäin päävalmentaja.

Valmentajana Jukka Jalonen on erittäin ammattitaitoinen, vaativa, kannustava sekä avoin. Jukka tietää, mitä valmentajan rooli merkitsee joukkueen menestykselle, ja miten ohjata tiimiään oikeaan suuntaan. Jukka Jalonen painottaa ryhmähengen merkitystä määrätietoisessa tavoitteiden saavuttamisessa matkalla menestykseen.

Puhujana Jukka Jalosen suoraselkäinen ja analyyttinen tyyli saa kuulijoilta positiivista palautetta.

Jukka Jalonen on valmentanut seuratasolla lukuisissa joukkueissa ja sarjoissa niin SM-liigassa, Mestiksessä kuin Englannin ja Italian pääsarjoissakin. Jalosen maajoukkueen päävalmentajauran ensimmäinen mitali tuli Vancouverin olympiakisoista vuonna 2010, jossa hän johdatti joukkueensa pronssille.

 

Alkuperäiseltä koulutukseltaan Jukka Jalonen on liikuntatieteiden maisteri. Valmentajakoulutuksensa Jalonen on hankkinut suorittamalla Suomen Jääkiekkoliiton huippuvalmentajatutkinnon (HVT) ja Opetushallituksen hyväksymän Valmentajan ammattitutkinnon (VAT).

Jukka Jalonen

Jalonen
Kaipaatko sparrausta menestyvän tiimin rakentamiseen?  
Menestyvän tiimin rakentaminen:

Jukka Jalonen tietää, ettei tiimihenki synny nappia painamalla, vaan se tarvitsee taustalleen toista yksilöä arvostavaa ajattelua ja tekoja. Hän uskoo yksilön tekevän parhaansa ryhmän eteen, kun yksilö kokee oman roolinsa ryhmän kannalta merkittäväksi.

Jalonen on tietoinen siitä, mitä valmentajan rooli merkitsee joukkueen menestykselle, ja miten ohjata tiimiään oikeaan suuntaan.

Jukka Jalonen painottaa ryhmähengen merkitystä määrätietoisessa tavoitteiden saavuttamisessa matkalla menestykseen. Jalosella on repussaan eväitä kannustavan ilmapiiriin luomiseen, palautteen antamiseen sekä tavoitteiden asetteluun innostavien esimerkkien avulla. 

Puustine

Psyykkinen valmentaja Tero on opiskellut Terveystieteiden maisteriksi, SportFocus Psyykkiseksi valmentajaksi ja Mental Sport -valmentajaksi. Lisäksi Tero on opiskellut liikunnanohjaajaksi (LPT), urheiluhierojaksi, FAF Personal Traineriksi ja FAF Ravintovalmentajaksi. Tero toimii huippu-urheilun parissa autourheilun ja ratsastuksen maajoukkueissa psyykkisenä, fyysisenä ja ravintovalmentajana, eli ns. Performance coachina. 


Valmentajana ja kouluttajana olen positiivinen, kannustava ja määrätietoinen. Mielestäni kehittyminen loppuu, kun on tyytyväinen osaamiseensa. Siksi uskonkin siihen, että aina voi oppia jotain uutta, vaikka koko loppuelämän. Koska mitä enemmän oppii, niin huomaa, että sitä enemmän tietoa/opittavaa on tarjolla.
Valmennustani ohjaavat arvot ovat kasvu, arvostus, laatu, avoimuus, luottamus, positiivisuus ja tavoitteellisuus.


Tavoitteellinen ja määrätietoinen tekeminen on valmennuksemme mitta. Tulokset ovat minulle tärkeitä, koska ne antavat minulle tarkoituksen tehdä tätä työtä.
Kehitys loppuu tyytyväisyyteen ja haastankin valmennettaviani ja myös itseäni aina kasvamaan ihmisenä.


”You don’t get what you wish for. You get what you work for.”
Tero promokuva 2022.jpg

Tero Puustinen

Kuinka sinä menestyt? 

Valmennuskonseptissaan Tero painottaa fyysisen ja psyykkisen suorituskyvyn kehittämistä kokonaisvaltaisen valmennuksen keinoin.


Yksilön menestyksen avaimet:
  • Visio ja arvot, sisäinen motivaatio ja kasvun ajattelumalli.
     

Yksilön menestyksen haasteet:
  • Ylirasittuminen, vastoinkäymiset ja niihin suhtautuminen.


Tero kertoo yksilön menestyksen avaimista ja niihin liittyvistä haasteista.
  • Miksi visio ja arvot ovat tärkeitä?

  • Mitä on sisäinen motivaatio ja mitkä tekijät kasvattavat sitä?

  • Miten kasvun ajattelumalli vaikuttaa menestykseen?

 

Lisäksi Tero avaa menestykseen liittyviä haasteita kuten ylikuormittuminen, vastoinkäymiset ja niihin suhtautumisen merkityksestä menestykseen.


Luennon jälkeen ymmärryksesi elämänhaasteisiin suhtautumisesta, tavoitteiden merkityksestä, elämänarvoista ja niiden merkityksestä identiteetin kehittymisessä kasvaa.                                                 Tulet saamaan uusia näkökulmia ja ideoita oman ajattelun kehittämiseen niin urheilun kuin arkielämänkin psyykkisen hyvinvoinnin ja suorituskyvyn näkökulmasta.


Tule kuuntelemaan Teron neuvot kuinka saavutat suurimman potentiaalisi!

Tule mukaan! 

Osta lippusi nyt!

 149€

bottom of page