top of page

Mitä ilo merkitsee sinulle?

Päivitetty: 8. huhtik. 2022

Minä, Hanna 40v, Co&Co Events Oy:n perustaja ja omistaja, olen pohtinut ja tavoitellut tyytyväisyyttä elämääni jo ainakin yhden vuosikymmenen.


Ehkä se elämän tasapainon etsiminen alkoi siinä kolmenkympin tietämillä. Siihen asti oli tullut mentyä "villinä ja vapaana", vailla tarkempia suunnitelmia, hevosten kanssa elämäni vei johdonmukaisesti eteenpäin.

En ajatellut etsiväni onnellisuutta elämään vaan ehkä enemminkin tyytyväisyyttä.

Tässä vuosien saatossa on tullut selkeämmäksi mitä tarvitsen elämääni tasapainon ja tyytyväisyyden saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi.


Itsetuntemuksen kasvaessa olen todennut, että haluan rakentaa päiväni niin, että pystyisin olemaan tyytyväinen itseeni ja tekemiseeni. Haluan ympärilleni ihmisiä, jotka tukevat ja innostavat, mutta myös haastavat minua.

Elämässä on toisinaan muuttujia, mutta olen luonut itselleni rutiineja, jotka auttavat minua onnistumaan. Aamulenkki koirien kanssa saa ajatukset hereille, päivän aikataulutus antaa päivälle rakennetta ja iltatoimien rutiinit tuovat iltoihin rauhan. Huolehdin palautumisestani ja pyrin nukkumaan kahdeksan tuntia joka yö.


Mietin viikonlopun aikana seuraavan viikon työtehtävät, palaverit, urheilupäivät ja varaan aikaa rentoutumiselle. Minulle suunnitelmallisuus tuo tukea ja tsemppiä tekemiseen ihan huomaamatta. Enkä todellakaan ole mikään excel-tyyppi. :)

Työn merkityksellisyys on minulle tärkeää. Pidän erityisesti siitä, että yrittäjyys tuo vapautta omien aikataulujen suunnitteluun. Yrittäjyys on haastavaa, mutta myös palkitsevaa. Nautin työnteosta ja olen mukana myös vapaaehtoistoiminnassa.

Työ ja arjen suunnittelu tuo minulle iloa ja innostusta, jolloin olen myös vapautunut ja hyväntuulinen läheisteni seurassa.


Ilo löytyy arjesta, terveydestä huolehtimisesta, sopivasta ruokavaliosta ja liikunnan ilosta. Haluan kokea olevani energinen ja innovatiivinen sekä fyysisesti hyvässä kunnossa.

Ilo on liikuntaa arjessa, koirien kanssa ulkoilua päivittäin, kuntosalia, juoksulenkkejä, uimista, pyöräilyä ja hiihtoa. Myös ratsastus on ollut minulle aina rakas harrastus ja elämäntapa.

Pyrin siihen, että arkeni on tasapainossa ja tuo minulle hyvinvointia. Aina en onnistu 100%, mutta kuka meistä olisi täydellinen? Aina voi harjoitella! Välillä "menee vähän liian lujaa" ja työpäivät saattavat venyä eivätkä yöunet ole riittäviä ja akut tyhjenevät. Olenkin opetellut olemaan itselleni armollinen, ottamaan tarvittaessa aikaa itselleni ja palautumiselle ja opetellut olemaan suorittamatta. Kiireen keskellä välillä unohdamme, mitkä asiat tuovat itselle hyvää oloa ja iloa. Opetellaan olemaan parhaita versioita itsestämme.


Ilo merkitsee minulle elämän tasapainoa oman hyvinvoinnin, työn ja perheen kesken.


206 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page