top of page

Kiitos osallistumisestasi tapahtumaan.

Tässä tärkeitä tietoja lipun ostaneelle ja tapahtumaan osallistuvalle henkilölle.
Tapahtumien ajankohtaiset tiedot

Pyydämme seuraamaan osoitteessa www.cocoevents.fi kyseisen tapahtuman tapahtumasivuja. Tapahtumien ajankohtaiset tiedot ja aikataulut löytyvät nettisivujen lisäksi sosiaalisen mediankanavista Instagram co.co.events sekä Facebook ja LinkedIn Co&Co Events Oy.

Liput

Lippu toimitetaan tilausvahvistuksen yhteydessä sähköpostitse PDF muodossa. Esitä lippu/tilausvahvistus saapuessasi tapahtumapaikalle. Lippujen toimitus tapahtuu sähköisesti ja tilaaja vastaa lipun tulostamisesta tai mobiililaitteella näyttämisestä sekä huolellisesta säilyttämisestä.
Tapahtuman lipun hinta sisältää lipun myynnin palvelupalkkion/käsittelymaksun.
Pidätämme oikeuden tarjota korvaavia paikkoja, jos tilauksen tiedot eivät ole tallentuneet täydellisesti tilauksen ja maksun yhteydessä. Maksutapahtuman yhteydessä käytetään kolmansien osapuolten maksualustaa, näiden häiriöistä Co&Co Events Oy ei ole vastuussa.

Muutokset lippuihin ja tapahtumaan

Lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin. (KSL 6:16)
Jos tapahtuma siirtyy toiselle päivämäärälle, liput käyvät sellaisenaan. Jokaisen tapahtuman kohdalla infoamme menettelytavoista ja mahdollisista muutoksista sekä päivitämme tapahtumasivuja sitä mukaa, kun ohjeistukset tarkentuvat.
Jos tapahtuma peruuntuu, asiakas saa tapahtumajärjestäjän asettaman lipun hinnan takaisin Co&Co Events Oy:ltä. Peruutus tapauksissa Co&Co Events Oy ohjeistaa asiakasta lippurahojen palautuksessa. Tapahtumien peruuntuessa tai siirtyessä toiseen ajankohtaan Co&Co Events Oy ei palauta Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistuksen mukaan lipun oston yhteydessä perittyä palvelumaksua eikä mahdollisia tilaus- ja toimituskuluja. Jos lippuun ei ole merkitty palvelumaksua, pidätämme lipun oston yhteydessä perityn lippukohtaisen palvelumaksun (1,50 - 4,50 €).
Co&Co Eventsillä on oikeus tehdä muutoksia palveluihin ja tapahtumiin.

Velvoitteet

Co&Co Events Oy on sitoutunut noudattamaan viranomaisten ja tapahtumajärjestäjien ohjeistusta mahdollisten pandemioiden osalta. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään viranomaisten vaatimat todistukset, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä
kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Co&Co Events Oy ei ole velvollinen palauttamaan lipun hintaa asiakkaalle, mikäli asiakas ei pysty osoittamaan voimassa olevaa todistusta osallistuessaan tapahtumaan, jossa viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä edellyttää.
Tähän tiedotteeseen sovelletaan Suomen lakia. Tästä tiedotteesta mahdollisesti aiheutuvat riitaisuudet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Kuluttaja-asiakkaalla on myös oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Tervetuloa mukaan! 
Who Are We
bottom of page