Audience

Opi&Kehity

Tarjoamme yksilöille ja organisaatioille itsensä kehittämiseen ja jatkuvaan oppimiseen tähtääviä, innostavia valmennustapahtumia. Tapahtumissamme valmentajina toimivat eri alojen ammattitaitoiset asiantuntijat ja innostavat puhujat. 
Tuotamme valmennustapahtumia myös organisaatioiden omien tarpeiden pohjalta, jolloin räätälöimme valmennukset asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lisäksi autamme yksilöitä kehittymään coachingin avulla.

Innostavat valmennukset inspiraationa itsensä ja/tai organisaation kehittämiseen.

Co&Co Events’in intohimona on auttaa yksilöitä ja organisaatioita kehittämään osaamistaan,  ammattitaitoaan ja itseään. Haluamme kannustaa yksilöitä ja yhteisöjä jatkuvaan itsensä kehittämiseen, menestymiseen, tavoitteiden ja unelmien saavuttamiseen. Valmennuksiimme voi osallistua kuka tahansa yksityishenkilö tai yrityksien/yhteisöjen henkilöstö.

Valmennustapahtumamme käsittelevät muun muassa seuraavanlaisia teemoja:

  • itsensä johtaminen/kehittäminen

  • menestyvän tiimin rakentaminen, johtaminen ja kehittäminen

  • vuorovaikutustaidot

  • kokonaisvaltainen hyvinvointi: lepo, liikunta, ravinto, perhe, omien rajojen tunnistaminen, stressin hallinta

  • oman potentiaalin kasvatus: oman ajattelun selkeyttäminen, tavoitteiden asettaminen, omien vahvuuksien tiedostaminen/vahvistaminen, omien heikkouksien kehittäminen, menestyminen

  • taito-osaamisen kasvattaminen muun muassa lajikohtaisissa teemoissa (esim. ratsastus)

  • psyykkisten vahvuuksien kehittäminen: itsetuntemuksen lisääminen, ajatuksen voiman ymmärtäminen, tunteiden hallinta/tunneälykkyys, paineensietokyvyn hallinta
     

Tapahtumissamme valmentajina toimivat eri alojen ammattitaitoiset asiantuntijat ja innostavat puhujat. 
Järjestämme valmennuksia vaihtelevasti eri muodoissa: tapahtumapaikalla toteutettuina, live-stream -lähetyksinä ja usein myös web-tallenteina tapahtuman jälkeen. Jokaisen tapahtuman toteutusmuodot ilmenevät Tapahtumat-sivulta, kunkin tapahtuman esittelystä.
Tapamme tuottaa valmennuksia pohjautuvat yrityksemme arvoihin, joita ovat ammattitaito, intohimo, oppiminen/kehittyminen ja tavoitteellisuus.