top of page
hanna_zeta05_edited.jpg
Co&Co Events on yritys, joka tuottaa innostavia valmennustapahtumia, joissa valmentajina toimivat asiantuntijat ja innostavat puhujat.

Intohimona jatkuva
oppiminen & kehittyminen.

Co&Co 

Olen Hanna Anttonen, Co&Co Events Oy:n perustaja ja yrittäjä. Intohimonani on auttaa yksilöitä kehittämään ammattitaitoaan ja osaamistaan. Haluan kannustaa yksilöitä jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja sitä kautta tavoitteiden sekä unelmien saavuttamiseen. Jatkuvan kehittymisen ja oppimisen avulla uskon jokaisen meistä löytävän parhaan version itsestänsä.

Tavoitteiden asettaminen ja unelmien saavuttaminen on tärkeää myös minulle itselleni. Intohimo itseni kehittämiseen ja jatkuvaan oppimiseen sekä rohkeus kulkea kohti omia unelmia inspiroivat minua perustamaan oman yrityksen. 

Olen aikaisemmin työskennellyt hevosalan eri sektoreilla vuodesta 2000 lähtien. Hevosalan koulutustaustana minulla on ratsastuksenopettajan, tallimestarin ja hevosurheilumanagerin tutkinnot. Työtaustani ansiosta minulla on laaja verkosto ratsastus- ja hevosalan toimijoiden keskuudessa. Hevosalalla työskennellessäni minulle kertyi kokemusta tapahtumien järjestämisestä sekä erilaisten vaativien prosessien ja projektien johtamisesta.

Intohimo itsensä jatkuvaan kehittämiseen innosti minua muutama vuosi sitten suorittamaan myös Life Coach -valmentajan tutkinnon. Tutkinnon sisältö ja siinä opetetut ratkaisumenetelmät vahvistivat entistä enemmän käsitystäni yksilön mahdollisuuksista kehittyä, vahvistaa omaa itsetuntemustaan ja haluaan elää juuri oman näköistä elämää. Tätä kokonaisvaltaista itsensä kehittämisen filosofiaa haluan välittää eteenpäin juurikin Co&Co Events Oy:n valmennustapahtumien kautta.

" Motivation is what gets you started. Commitment is what keeps you going."

Haluatko sinä olla paras versio itsestäsi?

bottom of page